Partihandel för reservdelar, för företag inom bilbranschen i Karleby-området

Ta kontakt!

Peso-Autot har fungerat som ett sakkunnigt företag inom bilbranschen sedan år 1976. Vi betjänar bilverkstäder såsom Autoasi, Autonomi och Bosch Car Service, och andra privatägda bilverkstäder i Karleby-området. Vi erbjuder Örums kompletta reservdelsurval, som fungerar som bakgrund för verkstadskedjan Autoasi. Därtill innehåller vårt sortiment reservdelar och tillbehör av Bosch, samt diagnostikverktyg för verkstäder.


Bakgrundstanken med vår partihandel är att kunderna får alla tjänster från ett och samma ställe. Vi levererar de reservdelar och tillbehör som behövs för reparation och service till verkstäderna, så att våra kunder helt och hållet kan koncentrera sig på själva installationen och försäljningen.

Som en medlem av verkstadskonceptet Autoasi levererar vi också tjänster åt dem på ett pålitligt sätt!

Vår försäljningspersonal löser även mer krävande fall med hjälp av djup expertis

Våra försäljare är välutbildade och har omfattande kunskap om såväl bilar som våra produkter. Med hjälp av ständig fortbildning garanterar vi att vi hålls med i utvecklingen av bilteknologi, och att vi kan lösa nya problem som uppstår snabbt och smidigt. Å andra sidan känner vi också till äldre fordon mycket bra, tack vare vår långa erfarenhet i branschen.

Vår partihandel levererar produkter snabbt och smidigt

Vårt förråd är uppbyggt enligt den lokala fordonsparken. Å andra sidan har vi också möjlighet att leverera delar till mer sällsynta fordon snabbt via vårt centrallager, ofta redan påföljande dag. Tvivla alltså inte på att konsultera oss även när saken gäller mer sällsynta produkter.


Nedan följer en lista på exempel på de produkter som genast finns till förfogande i vår handel i Karleby:
  • TRW-bromsdelar
  • Sachs-stötdämpare och -kopplingsdelar· Monroe-stötdämpare
  • Bosch-filter· Bosch-reservdelar: ersättningsladdare och startmotorer, tändstift, luftmassemätare osv.
  • Hella-ersättningsapparater, -laddare och -startmotorer· Mann-filter
  • Fenno-avgasrör· Bosal-avgasrör
  • Walker-avgasrör
  • Denso- och NGK-stift.

Partihandeln Peso-Autot samarbetar med förstklassiga produktleverantörer

Våra produktleverantörer är Atoy Automotive Ab, Kaha Ab, Koivunen Ab och Örum Ab. Dessa tillhör de mest uppskattade företagen inom bilbranschen i Finland. Nedan kan du läsa mer om dessa företag.

Atoy Automotive Ab eller "AAm" är en av de största importörerna av reservdelar och tillbehör för bilar, vars sammanlagda omsättning är mer än 65 miljoner euro. Företaget har mer än 500 samarbetspartner i form av självständiga företagare inom fordonsbranschen i norden.

Kaha Ab är ett företag som importerar och förmedlar reservdelar, tillbehör, redskap och komponenter inom bilindustrin. Kaha har figurerat inom branschen sedan år 1934, och deras sortiment består av märkesprodukter av uppskattade internationella producenter.

Koivunen Ab är ett inhemskt företag inom fordonsbranschen, specialiserat på teknisk handel. De har ett märkbart fotfäste i norden, Baltikum och på den ryska marknaden. Företagets rötter sträcker sig så långt bak som till 1927. Koivunen Ab fungerar som importör av reservdelar, tillbehör, apparater, redskap samt fastsättningstillbehör för personbilar och tyngre fordon. Deras sortiment innehåller över 100 000 produkter som täcker den nuvarande fordonsparkens behov brett både ur ett typ- och åldersperspektiv såväl i Finland som utomlands.

Örum Oy Ab är ett väletablerat företag som framställer reservdelar och tillbehör för motorfordon på ett heltäckande sätt i Finland. Man kan se företaget som en föregångare inom branschen, de har nämligen skapat innovationer inom system för partihandel, som i sin tur har förenklat verksamheten för andra företag verksamma inom branschen. Företagets verksamhet baserar sig på kundkoncept, pålitlig logistik, högklassiga produkter och professionell personal.