Bilreservdelar i Karleby - kvalitetsprodukter för bilproffs

Våra tjänster

Peso-Autot Ab är ett partihandelsföretag inom bilindustrin, verksamt på Heinolasvängen i Karleby. Vi köper och säljer de bästa originaldelarna i branschen, de samma som biltillverkare använder sig av när de tillverkar bilar. Därför kan vi betjäna även de mest krävande kunderna. Hos oss hittar du även andra bilprodukter och kemikalier för professionellt bruk. Oberoende av vilket bilmärke du letar efter kan du vara säker på att du hittar det du letar efter hos oss.

Vårt försäljningsteam har erfarenhet inom branschen sedan 1976, vi har hunnit bekanta oss grundligt med en hel del reservdelsmärken och -typer sedan dess. Därför vet vi hur vi skall gå till väga även i väldigt krävande situationer!

Många bilverkstadskedjor i Karleby-området har förlitat sig på våra tjänster, bland annat Autoasi, Autonomi, Bosch Car service, samt andra privatägda bilverkstäder. Varför inte göra som dem?

Märk väl att vi har slutat betjäna privatpersoner. Vi har valt att fortsättningsvis koncentrera oss på partihandel och betjäning av professionella inom bilbranschen. Om du representerar ett företag inom bilbranschen och letar efter god service, kan du förlita dig på våra tjänster. Ta kontakt!

Symbol för ett företag inom fordonsindustrin

TJÄNSTER

Läs mer
Symbol för kontaktuppgifter

Kontaktinformation

Ta kontakt

Våra partihandelstjänster är planlagda så att vi kan betjäna våra kunders företagsamhet på ett möjligast effektivt sätt.

Vårt system är planerat så att det fungerar möjligast smidigt från kundens perspektiv, så att reservdelarna och tillbehören alltid är lättillgängliga. På så vis kan våra kunder koncentrera sig på själva monteringen och försäljningen.

I vårt breda sortiment finner du reservdelar från alla allmänt kända bilmärken, och produkter avsedda för professionella inom bilbranschen. Även mer sällsynta reservdelar anländer vanligen till oss inom loppet av ett dygn efter beställning. Vi levererar produkterna till kundens företag med våra egna leveransbil enligt en på förhand överenskommen tidtabell.

Vi använder oss av Örum-systemet, med hjälp av vilket vi kan leverera de nödvändiga delarna på ett lätt och enkelt sätt. Systemet är optimerat så att kunden inte varje gång behöver spendera onödig tid på att logga in i systemet, eftersom Örum-systemet ger oss uppgifter om de delar som behövs med hjälp av bilens registernummer.

Peso-Autot kombinerar hög kvalitet med konkurrenskraftiga priser

Vår djupa erfarenhet och kontakt med leverantörer av kvalitativa reservdelar garanterar att såväl reservdelarna som de andra produkterna i vårt sortiment alltid är av högsta möjliga kvalitet.

Vårt förråd är uppbyggt enligt den lokala fordonsparken, men vi har också möjlighet att leverera delar till bilar av andra märken snabbt via vårt centrallager. Våra reservdelar levereras av Atoy Automotive Ab, Kaha Ab, Koivunen Ab och Örum Ab. Du kan läsa mer om dem på sidan Tjänster.

Förutom kvalitativa produkter fäster vi också stor vikt vid en konkurrenskraftig prissättning. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en tillfredsställande tjänsthelhet genom att säkerställa att såväl priset som produkternas kvalitet från kundens perspektiv alltid är så optimala som möjligt.

Om den produkt du letar efter för tillfället inte finns i vårt lager, beställer vi den så snabbt som möjligt. Vi kan leverera även mer sällsynta produkter redan påföljande dag.

Vår verksamhet baserar sig på djup expertis och kundvänlig service

Peso-Autot Ab:s försäljningsteam kan bilbranschen utan och innan efter tiotals år av erfarenhet. På så vis kan vi erbjuda tjänster på en nivå som vi själv också vore nöjda över ifall vi själva var kunder. Ta alltså kontakt med oss om ditt företag inom bilbranschen behöver pålitliga partihandelstjänster.