Varaosatukku autoalan yrityksille Kokkolan seudulla

Ota yhteyttä!

Peso-Autot on toiminut autojen varaosamyynnin alalla asiantuntevasti jo vuodesta 1976. Palvelemme Autoasi-, Autonomi- ja Bosch Car Service -korjaamoita sekä näihin ketjuihin kuulumattomia korjaamoita Kokkolan alueella. Tarjoamme korjaamoasiakkaillemme Autoasi-ketjun taustalla olevan Örumin täyden tarvikevalikoiman. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Boschin varaosat ja tarvikkeet sekä korjaamoiden tarvitsemat diagnostiikkatuotteet.

Varastotukkumme toiminta-ajatuksena on, että korjaamoasiakas saa täyden palvelun yhdestä paikasta. Toimitamme korjaamoille huolloissa ja korjauksissa tarvittavat varaosat ja tarvikkeet. Siten asiakkaamme pystyvät keskittymään täysipainoisesti asennukseen ja myyntiin.

Autoasi-korjaamokonseptin jäsenenä tarjoamme luotettavasti myös siihen liittyvät palvelut!

Myymälähenkilökuntamme ratkaisee haastavatkin tapaukset vankalla ammattitaidolla

Myyjämme ovat koulutettuja ja tuntevat perinpohjaisesti niin autot kuin tuotteetkin. Jatkuva koulutus ja tiedotus takaavat, että pysymme autoteknologian kehityksen perässä ja osaamme ratkaista siihen liittyvät haasteet. Toisaalta vanhempikin autokalusto on meille tuttua pitkän kokemuksen kautta.

Varaosatukkumme toimittaa tuotteet asiakkaille pikaisesti

Liikkeidemme varastot on laadittu paikallisen autokannan mukaiseksi. Toisaalta nopeat toimitukset keskusvarastolta takaavat myös harvinaisempien tuotteiden saatavuuden, usein jopa seuraavaksi päiväksi. Älä siis epäröi tiedustella erikoisempiakaan tuotteita


Esimerkiksi seuraavat tuotteet ovat heti saatavilla varastotukustamme Kokkolasta:

 • TRW-jarruosat
 • Sachs-iskunvaimentajat ja -kytkinosat
 • Monroe-iskunvaimentimet
 • Bosch-suodattimet
 • Bosch-varaosat: vaihtolaturit ja startit, tulpat, ilmamassamittarit jne.
 • Hella-vaihtolaitteet, -laturit ja -startit
 • Mann-suodattimet
 • Fenno-pakoputket
 • Bosal-pakoputket
 • Walker-pakoputket
 • Denso- ja NGK-tulpat.

Varaosatukku Peso-Autot tekee yhteistyötä ensiluokkaisten tavarantoimittajien kanssa

Varaosatoimittajiamme ovat Atoy Automotive Oy, Kaha Oy, Koivunen Oy ja Örum Oy. Ne lukeutuvat alan arvostetuimpiin yrityksiin Suomessa. Alla voit lukea lisätietoja näistä yrityksistä.

Atoy Automotive Oy eli "AAm" on yksi Suomen suurimmista autojen varaosien ja lisätarvikkeiden maahantuojista, jonka kokonaisliikevaihto on yli 65 miljoonaa euroa. Se laskee yhteistyökumppaniensa joukkoon Pohjoismaissa yli 500 itsenäistä autoalan yrittäjää. 

Kaha Oy on ajoneuvojen varaosien, lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike. Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934, ja sen tuotevalikoima koostuu arvostettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. 

Koivunen Oy on kotimainen autoalan teknisen kaupan monialayritys, jolla on merkittävä jalansija Pohjoismaiden, Baltian sekä Venäjän markkinoilla. Yrityksen perinteet ulottuvat vuoteen 1927. Se toimii henkilöautojen ja raskaan ajoneuvokaluston varaosien, varusteiden ja laitteiden sekä työkalujen ja kiinnitystarvikkeiden maahantuojana. Yli sadantuhannen tuotteen varastovalikoima kattaa tämän päivän autokannan laajan tyyppi- ja ikäkirjon, niin kotimaassa kuin lähialueillakin.

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa. Sitä voidaan luonnehtia alan kiistattomaksi edelläkävijäksi, joka on luonut merkittäviä tukkutoimitusjärjestelmien innovaatioita ja sujuvoittanut näin alan yritysten toimintaa. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.